ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΛΟ!

Σήμερα η φίλη Νατάσσα με περίμενε στην Αριστοτέλους...από την αγωνία μου μήπως και ξέχασε το ραντεβού μας και κατά την διάρκεια της διαδρομής Σταθμός - Αριστοτέλους το κινητό μου πήρε φωτιά στις εξερχόμενες κλησεις! 6 ήταν ο απολογισμός μέχρι να την δω από μακριά να στέκεται , να με περιμένει, και με αγωνία να αναφωνεί για τον μέγα αριθμό των αναπάντητων!!!

Μετά από λίγο μου εξιστόρησε την δική της ιστορία...στο περίπτερο και καθώς περίμενε τη σειρά της μια κυρία με σορτσάκι και κοτσίδα ξέσαλη, με τσιγάρο στο χέρι και περίεργη  συμπεριφορά ήθελε να αγοράσει έναν αναπτήρα...η φίλη μου που καθόταν από πίσω άκουσε τον εξής διάλογο:

Κυρία: δυο ευρώ δεν σου ‘δωσα?

Περιπτερού : ναι δεν σας έδωσα το ευρώ?? Γι’ αυτό καμία φορά λέω να μην τα αφήνετε στο πλαστικό αλλά να τα δίνεται κατευθείαν στο χέρι...

Γυρίζει η τρελή κυρία τότε στην φίλη μου και της λέει: Εσύ το πήρες?

Ορίστε?λέει η φίλη μου

Για κάτσε να δω λέει η τρελή κυρία και αρχίζει να ανοίγει την παλάμη της Νατάσας...

Εγώ ήρθα να αγοράσω τσιγάρα λέει η φίλη μου...

Έλα κοπέλα μου λέει η περιπτερού...και η Νατάσα  πηγαίνει να πληρώσει...

η τρελή κυρία ακόμη ήταν εκεί και περίμενε τα ρέστα της...


Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ


Έλληνα της διασποράς, της μετανάστευσης της ξενιτιάς τώρα Μπορείς  να γίνεις και εσύ ανάδοχος γαμπρός...Yιοθέτησε την δική σου νύφη, δίνοντας μόλις το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ το μήνα...στην χώρα μας η νύφη μόνο με  δυο ευρώ  μπορεί να αγοράσει ένα γάλα 2 λίτρων, ένα πακέτο μακαρόνια , ένα ζευγάρι κάλτσες από τη λαϊκή, καλλυντικά προσώπου από τα ένα ευρώ μαγαζιά, και τόσα αλλά είδη που χωρίς τη δική σου συμβολή θα ήταν αδύνατο!


Επόμενη προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις...είναι η εξής:
Με μόλις 22.33 λεπτά τη βδομάδα και έχεις εξασφαλίσει το χαράτσι της Δέη για έναν ολόκληρο μήνα!

μην περιμένεις άλλο υπάρχουν τόσα και τόσα κορίτσια στην πατρίδα σου που με τα ευρώ σου μπορείς να τα κάνεις να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο...