ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

Καλησπέρα σας!!!

Ύστερα λοιπόν από τόσους μήνες αποχής, αναμονής αλλά και ανεξάντλητης υπομονής, επιστρέφω στον αγαπημένο μου χώρο που με φιλοξενούσε για αρκετά βράδια στις σελίδες του!

Μου έλειψε αρκετά και ομολογώ πως ίσως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ήθελα να έχω ιντερνετ ήταν και αυτός...δηλαδή το να μπορώ να εκφράζομαι μέσα από τον γραπτό μου λόγο...

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν θα παραδεχτώ με όχι και τόση περηφάνια πως έγινα ο καλύτερος τηλεθεατής μεσημεριανών αλλά και απογευματινών σιριαλς.Με θυμάμαι να περιμένω αγωνιωδώς καθημερινά την μεταμόρφωση της Μαρίας από άσχημη σε όμορφη αλλά και την στιγμή εκείνη που η Χαρά (βλ. κόρη βοσκόπουλου)θα έσκαγε μύτη για το γνωστό θέμα του DNA.

Βέβαια, όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν καθώς το καλοκαιράκι έχει χτυπήσει την πόρτα μας και οι περισσότεροι, όπως και εγώ φυσικά, σουλατσαδερνουμε σαν αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους...που στο τέλος καταλήγουμε σε διάφορες ξένες αυλές γiα να ξαποστάσουμε(βλ.cafe, bars).

Θα τελειώσω αυτό το μήνυμα μου ευχόμενη σε όσους διαβάζουν να μην τραβήξουν την ταλαιπωρία - κοροϊδία (όπως θέλετε πείτε το) που έζησα το τελευταίο διάστημα...

Αναφέρομαι φυσικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που "τολμάει" να μετακομίσει σε καινούργια πολυκατοικία...καθώς για τον ΟΤΕ ένα τέτοιο εγχείρημα, είναι αρκετά παράτολμο σε μια χωρά με τόσο υψηλό "φόρτο εργασίας" στον δημόσιο τομέα. Αυτός λοιπόν " ο φόρτος εργασίας" κάποιων ολίγων μεταφράζεται για τον απλό πολίτη σε 6 μήνες αναμονής για την πολυπόθητη γραμμή του ΟΤΕ. Αλλά τι να τα λέω και να κουράζομαι, μήπως θα αλλάξει κάτι...

Από δω και πέρα λοιπόν, εύχομαι περισσότερα χαμόγελα σε όλους μας και μια δημιουργική χρονιά χωρίς διακοπές από τρίτους!

Ευχαριστώ....

2 σχόλια:

dimitris είπε...

Ante, welcome back!
Twra eimaste pleon stin idia xwra, alla na, ksereis, pws na sto pw, me pirane fantaro! An sou leipsei kamia mera i empneusi kai theliseis na blogareis, sfura kai sou xw idi etoimes panw apo 20 tragelafikes istories pou ginan idi ston strato, apo armata pou karfwnontai se kolwnes tis DEH kai menoume olos o Aulwnas xwris reuma, mexri atoma pou trakernoun sto tabani (px i afentia mou) kai anti gia parasimo pairnoun duo rammata. polu gelio!

kouklitsa είπε...

Αντε και καλος πολίτης τωρα!

Ωραια ιδέα!και ξερεις πως θα ονομάσουμε την ενότητα;.....

Οι Φανταροπόντιοι!χιχιιχιχ

Υστερα από αυτό, πρέπει να βάλουν στον θάλαμο ειδική ταμπέλα που να λέει:
"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΟΡΟΠΗΔΑΤΕ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ"

αντε τα λεμε!περαστικα σου!