ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

ΜΙΑΟΥΥΥ!!!

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ μέρος 2ο


Και να θέλω να αγιάσω δεν μ’ αφήνει! Μόλις ήρθε ξανά στην γιαγιά αλλά σήμερα άργησε! Η γιαγιά έχει ένα κουσουράκι, να τονίζει τα λάθη ακόμα και στον Πάπα (Μαρία). Αυτό δεν πρέπει να το κάνει κανείς! Μόνο η ίδια μπορεί, να σε βγάλει άχρηστη, ανίκανη και τεμπέλα και όλο αυτό το κάνει με τέτοια μαεστρία που οι ακροατές της, επαναλαμβάνουν στωικά ότι έχει πει.

Τώρα πάλι την άκουσα, «μόνο τώρα που σε ανέλαβα εγώ είσαι ΤΟΣΟ καλά».
Να τα πάρω τα πράγματα από την αρχή για να σας βάλω στο κλίμα,   τη γιαγιά μέχρι τώρα ακόμη και σήμερα φροντίζει η Κυρία Στέλλα. Κάποια στιγμή η γιαγιά, χρειάστηκε και δεύτερο άτομο κυρίως τα απογεύματα. Έτσι για τυχερή μας μοίρα (κακιά ώρα) αυτοπροτάθηκε η υποφαινόμενη.   Για να ακριβολογώ, πριν ακόμα αναλάβει την απογευματινή βάρδια ήταν πάντα παρόν στο σπίτι. Έλεγχε το check in και check out της Στέλλας καθημερινά και ανελλιπώς. Μάλιστα η ίδια είχε βάλει τη γιαγιά στο τρυπάκι να παρακολουθεί τις ώρες που έρχεται, κάνοντας τη δώρο ένα μικρό ρολογάκι.

Να που τώρα έπεσε στην ίδια της την παγίδα.

Έχει εκπαιδεύσει τη γιαγιά τόσο καλά. Και ξέρετε πως είναι το μυαλό των παππούδων, σαν σφουγγάρι! Μπορείς να τους χειραγωγήσεις πολύ εύκολα, καθώς είναι σαν μικρά παιδιά.

Έχει περάσει σχεδόν μία ώρα από τότε που άρχισε ο καβγάς και η Κυρία Μαρία δεν μπορεί να χωνέψει την κουβέντα που της είπε η γιαγιά! Ότι άργησε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: